DPF/Részecskeszűrő/EGR tisztítás


Legújabb szolgáltatásunkként szeretnénk bemutatni egy innovatív technológiát, amely egy kiváló alternatívát nyújt a gépjármű tulajdonosoknak a mai gépjárműgyártás egyik legsűrűbben előforduló hibájára. Ez nem más, mint a dízel autók, teherautók, munkagépek, mezőgazdasági eszközök részecskeszűrője és annak szinte már-már elkerülhetetlen eltömődése.

Erre a problémára kínálunk megoldást a kanadai Terraclean- technológiával, melyet a Terraclean Group Hungary család tagjaként és ellenőrzése alatt végzünk. Alábbiakban bemutatjuk, hogyan lehetséges akár egy órán belül, akár gépjárműve különösebb megbontása nélkül tisztává varázsolni járműve elkormolódott részecskeszűrőjét vagy EGR-rendszerét!

A TerraClean DPF- valamint EGR tisztító eljárása nem helyhez kötött, így azt megbeszélés szerint, adott feltételek teljesülése esetén, el tudjuk az Ön által kért helyen és időpontban is végezni.

Vállaljuk nagyobb gépjárművek, kisteherautók, teherautók, buszok és mezőgazdasági illetve egyéb más ipari gépek részecskeszűrő tisztítását, akár flotta szinten is.

A tisztító folyadékról és az eljárásról


A Terraclean tisztítófolyadéka egy speciálisan erre a célra kifejlesztett alifás üzemanyag, mely az alkalmazott eljárás keretében a részecskeszűrőbe, vagy az EGR-rendszerbe magas nyomáson, hab állagban bejuttatva reakcióba lép a lerakódott korommal, és cseppfolyóssá változtatva azt, a motor üzemeltetésével valamint levegőnyomás alkalmazásával eltávolítja a problémás területről.


Az eljárás nagyszerűsége annak egyszerűségében rejlik, mivel ehhez nem szükséges pl. a részecskeszűrő eltávolítása az autóból -mint más tisztító eljárások esetében- hiszen, szinte minimális bontással, az anyag a szűrőbe juttatható és akár egy órán belül is megtisztítja azt.

Az eljárásnak azonnal érezhető, mérhető eredménye van, ez által előnyösebb és költséghatékonyabb más alternatíváknál.

Alábbiakban kiválaszthatja melyik eljárás az amiről részletesebben is tájékozódna: